Lightson pollare Saturnus 90cm 4W svart

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-2 dagar

Artikelnr
66-5074
1800 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 dagar

Leveransinfo

Endast 59kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 59kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Lightson Saturnus är en mycket fin trädgårdspollare tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål som sedan pulverlackats svart.
Armaturen ger ifrån sig ett mjukt varmvitt sken och passar utmärkt för placering i rabatter, längs gångar, garageuppfarter, stensättningar där den på ett stilfullt sätt ramar in trädgården.

Saturnus är rejäl och 90cm hög ovan mark. Ett kraftigt markspett medföljer, 0.7m kabel samt utbytbar standard 12V E27 filament LED-ljuskälla ingår.

OBS !! Notera att du för ett komplett system även behöver en transformator samt, beroende på just din situation, förlängningskablar, grenkablar, ljussensor mm, se tillbehör nedan.

4W LED
350 lumen
Varmvitt ljus 3000K
360 grader rundstrålande
E27 12V filament ljuskälla ingår
E27 Standard sockel, lätt att byta ljuskälla vid behov (OBS 12V).
IP65
Rostfritt stål med pulverlack svart.
90cm hög ovan jord
CE samt RoHS-godkända
Mer info
LED Garden Plug & Play från Lightson är ett enkelt och flexibelt system för belysning av din trädgård. Det är ett 12V system som är mycket enkelt och säkert att installera samt helt fuktskyddat IP44-klass eller högre för många års problemfri drift. Kablarna kan även med fördel grävas ner om så önskas för att inte riskera att skada dom med trimmer eller gräsklipparen. Inga verktyg krävs utan allt skruvas enkelt samman med fukttätade kontakter.
Samtliga lampor är av typen LED vilket innebär att de är ytterst energisnåla och håller mycket länge i jämförelse med halogen eller glödljus.
Teknisk data
Artikelnr:66-5074 Varumärke:Lightson
Färg:Svart Material:Rostfritt stål
Höjd:88cm IP Klass:IP44
Volt:12V Watt:4w
Modell:Lightson Saturnus