Laddar...

Lightson Castor markspotlight 15W svart

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-2 dagar

Artikelnr
66-5091
745 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Lightson Castor markspotlight 15W svart
Lightson Castor är en mycket kompakt och kraftig in-ground armatur med starkt ljus. Armaturen grävs ner till marknivå och passar utmärkt för att lysa upp höga träd och buskage etc.

Ljuskällan är fast med smal spridning 25° för att kunna nå kronan på även högre träd. Passar utmärkt för ädellöv så som Ek, Alm, Ask osv.

OBS !! Notera att du för ett komplett system även behöver en transformator samt, beroende på just din situation, förlängningskablar, grenkablar, ljussensor mm, se tillbehör nedan.

70cm fast kabel ingår som kopplas till resterade system, samt plastkopp för nergrävning.

LED 15W
1100 Lumen
varmvitt ljus (3000°K)
Spridningsvinkel: 25°
12V
IP67
Aluminium, polymer glas
CE samt RoHS-godkända
Artikelnr66-5091 VarumärkeLightson
FärgSvart MaterialAluminium
Diameter9cm Höjd10cm
IP KlassIP67 SockelLED
Volt12V Watt15w
ModellLightson Castor
LED Garden Plug & Play från Lightson är ett enkelt och flexibelt system för belysning av din trädgård. Det är ett 12V system som är mycket enkelt och säkert att installera samt helt fuktskyddat IP44-klass eller högre för många års problemfri drift. Kablarna kan även med fördel grävas ner om så önskas för att inte riskera att skada dom med trimmer eller gräsklipparen. Inga verktyg krävs utan allt skruvas enkelt samman med fukttätade kontakter.
Samtliga lampor är av typen LED vilket innebär att de är ytterst energisnåla och håller mycket länge i jämförelse med halogen eller glödljus.