Laddar...

Lightson Capella markspotlight 5W svart

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-2 dagar

Artikelnr
66-5090
399 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Lightson Capella markspotlight 5W svart
Lightson Capella är en smidig in-ground armatur som du sänker du ner i marken och undviker därmed effektivt gräsklipparens framfart. Passar perfekt för belysning av buskar, mindre och mellanstora träd, häckar etc.

Capella har en gjuten kropp i pulverlackat aluminium samt ett kraftigt härdat glas. Diameter 6,5cm. 70cm fast kabel samt installationskopp för nergrävning ingår.

OBS !! Notera att du för ett komplett system även behöver en transformator samt, beroende på just din situation, förlängningskablar, grenkablar, ljussensor mm, se tillbehör nedan.

LED 5W
270 Lumen
varmvitt ljus (3000°K)
Spridningsvinkel: 30°
12V
IP67
Gjutet aluminium, polymer, glas
CE samt RoHS-godkända
Artikelnr66-5090 VarumärkeLightson
FärgSvart MaterialAluminium
Diameter6,5cm Höjd8cm
IP KlassIP67 SockelLED
Volt12V Watt5w
ModellLightson Capella
LED Garden Plug & Play från Lightson är ett enkelt och flexibelt system för belysning av din trädgård. Det är ett 12V system som är mycket enkelt och säkert att installera samt helt fuktskyddat IP44-klass eller högre för många års problemfri drift. Kablarna kan även med fördel grävas ner om så önskas för att inte riskera att skada dom med trimmer eller gräsklipparen. Inga verktyg krävs utan allt skruvas enkelt samman med fukttätade kontakter.
Samtliga lampor är av typen LED vilket innebär att de är ytterst energisnåla och håller mycket länge i jämförelse med halogen eller glödljus.