Palau Loungeset Hörnsoffa 260x260cm & Soffbord Aluminium Teak

Lagersaldo
I lager

Beställningsvara skickas ca V33

Artikelnr
89-Palau2
39350 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 2-6 dagar

Leveransinfo

Endast 59kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 59kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
LifestyleGarden Palau Loungeset Hörnsoffa 260x260cm & Soffbord

Palau är en trendig och stilren hörnsoffa som passar allt från den lilla sommarstugan till den stora moderna altanen med havsutsikt. Denna soffa är tillverkad på ett helt kompromisslöst sätt med fokus på komfort och mycket hög kvalitet. LifestyleGarden tillverkar bekväma och snygga trädgårdsmöbler av High-End kvalite.

Soffan är stadig och rejäl och består av tre byggbara moduler (höger/vänster samt hörn), detta ger dig som kund möjlighet att köpa till mellanmoduler och på så sätt förlänga soffans delar för ett obegränsat antal sittplatser, mellandelen köps till som tillbehör.

Palau är mycket välarbetad in i minsta detalj, och består av en stomme i mycket kraftig och underhållsfri aluminium som pulverlackats, ingen risk för rost. Stommen har snygga trädetaljer av äkta återvunnen teak. Dynorna är av Premiumkvalite och självklart fuktskyddade. Hela soffan är tillverkad för att tåla utomhusklimat utan problem.

Till soffan ingår ett matchade aluminium soffbord med toppribbor i återvunnen äkta Teak som snyggt matchar soffbenen. (OBS!! Önskar du ej soffbordet så hör bara av dig till oss så lämnar vi pris på enbart soffan)

Soffans mått:
Bredd: 260cm
Längd: 260cm
Djup: 87cm
Höjd: 65cm

Soffbordets mått:
Längd: 100cm
Bredd: 100cm
Höjd: 45cm

Pris avser 1st soffbord och tre soffmoduler enligt bilden, komplettera gärna med fler mellandelar vid behov av ytterligare sittplatser, se tillbehör

Köp gärna till Ottoman, Fåtölj eller Mellandel och bygg ihop din egen drömsoffa!
Har du önskemål om att skräddarsy din egen soffa i helt annat format eller form tveka inte att kontakta vår hjälpsamma kundtjänst på [email protected], med Palau kan du fritt bygga precis som du vill!


Sittdynor och ryggkuddar ingår enligt bilden.

Palau grupp tillverkas i FSC-märkt virke och uppfyller alla krav på miljö och hållbar tillverkning.

Kvalitetsmöbel från StayHome, när kvalité och hållbarhet är i fokus.

Frakt med hemleverans ingår i fraktpriset 49:-.
Mer info
EN PERFEKT BALANS MELLAN KOMFORT OCH DESIGN
Med sin perfekta balans mellan stil och komfort slår Palau-kollektionen an den rätta tonen när det gäller design. Inslag av teak ger även kollektionen en twist av stillahavsö. Den ugnshärdade väderbeständiga DuraCoat®-finishen med flera skikt och kuddarna med Olefin®-tyg av högsta kvalitet gör Palau till LifestyleGardens® mest iögonfallande sortiment med aluminiumstomme. Palau är omvälvande för alla uteplatser och verandor och erbjuder en lyxig och avslappnande känsla vad den än används för.LifestyleGarden - Bekväma och snygga trädgårdmöbler av High-End kvalite. LifestyleGarden har som mål att skapa enastående produkter som kombinerar internationell designkunskap med senaste produktionsteknik och material som har utformats, tillverkats och testats för att erbjuda överlägsen prestanda i olika utomhusmiljöer. Alla LifestyleGarden®-produkter tillverkas på toppmoderna anläggningar i Asien och genomgår rigorösa tester enligt internationella standarder gällande kvalitet, hållbarhet och funktionalitet. Genom kontroller av leveranskedjan kan dom säkerställa kvaliteten på material och produkter. Allt material som används i LifestyleGarden®-produkterna tillverkas på egna anläggningar, och på så sätt säkerställer dom kvalitet, konsekvens och hållbarhet. Dom använder enbart FSC™-certifierad teak – antingen nytt trä som kommer från träd som odlas på ansvarsfullt hanterade plantage eller återvunnet trä från komponenter och byggnader på ön Java. Att köpa en grupp från LifestyleGarden är ett säkert beslut för framtida generationer.
Teknisk data
Artikelnr:89-Palau2 Varumärke:Lifestylegarden
Färg:Mörkgrå Material:Aluminium
Höjd:65cm Djup:87cm
Bredd:260cm