Kruka Flexigarden Cortenstål rost 45x45 h55cm

Lagersaldo
I lager

text

Artikelnr
104-13596000345
2875 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas Vecka 31

Leveransinfo

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Kruka Flexigarden Cortenstål rost 45x45 h55cm

Detta är en Svensktillverkad kruka i Svenskt Cortenstål av mycket hög kvalité. Vi leverans är krukan mestadels metallfärgad men efter en tid utomhus i fuktig miljö kommer krukan börja få en vackert rostfärgad yta. Plåtens tjocklek är hela 2mm vilket är betydligt kraftigare än de flesta modeller på markknaden.
Detta är en mycket stabil och robust kruka som kan användas utomhus i många år såväl på sommaren och vintern.

Krukans mått är 45x45cm och med en höjd på 55cm och är omonterad vid leverans. Vikt 21kg.

Krukan monteras enkelt med medföljande rostfria skruvar som lackerats rostfärgade för att passa krukan. Passar bra att användas vid en entré eller i örtagården och trädgården. Plantera blommor eller ett mindre prydnadsträd i denna kruka. Denna kruka kommer hålla en livstid pga sin höga kvalite på stålet och tjockleken på materialet. Den rostiga ytan på Corten skapar en fuktskyddande yta som förhindrar att stålet fortsätter rosta. Det är fördelen med Cortenprodukter jämfört med krukor i t.ex råjärn.

Till denna kruka finns även en praktisk hjulsats som extra tillbehör, med en hjulsats kan ni enkelt vid behov flytta och vrida dessa tunga Cortenkrukor, se tillbehör nedan.
Mer info
En vacker kruka i corten som håller över tid och bara blir vackrare med åren. Corten är ett mycket hållbart material vars rostyta bildar ett skyddande skikt som gör att det inte rostar sönder. Delarna levereras orostade och efter ett par år är cortenet helt färdigrostat och har fått sin vackert gyllenbruna färg. Yttermåtten är 30x30 och krukan är 40 cm hög. Materialtjocklek 2mm. Tillverkad i Småland av 100% Svenskt stål.
Teknisk data
Artikelnr: 104-13596000345 Varumärke: Flexigarden
Färg: Rost Vikt (kg): 21.0
Material: Stål Material: Cortenstål
Längd: 45cm Höjd: 55cm
Bredd: 45cm Modell: Kruka Cortenstål rost