Laddar...

Flow Mushroom Diam. 200cm.

Lagersaldo

Skickas inom 2-4 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-3 dagar

Artikelnr
31000083
9559 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Rund fårskinnsmatta i brunt med inslag av beige och svart. Baksidan är i 100 % linne med halkskyddstryck.


Fårskinnet är mycket slitstarkt och mattan kommer smycka ditt bohag i många år framöver. Mattorna finns i olika storlekar exempelvis för entré, hall eller under matsalsbordet eller soffgruppen.Storlek: 200 cm i diameter.
Artikelnr 31000083 Varumärke Skandilock
Färg Mushroom Vikt (kg) 0.0
Modell Flow Mushroom Diam. 200cm.

För att bevara din matta i ursprungligt skick, dammsug och vädra den regelbundet. Fläckar dränks genast in med kallt vatten. Rengör med svamp, ljummet vatten och milt flytande tvättmedel.Vi rekommenderar ”Wool & Hair Cleaner” från Leathermaster. Direkt solsken kan orsaka färgförändringar i ullen. Vid grövre nedsmutsning rekommenderas kemtvätt.Information om Skandilocks djurhållning:Skandilock tillverkar och marknadsför fårskinn och fårskinnsprodukter till möbel och inredningsföretag. Den råvara som utgör basen för deras produktion kommer ifrån en Merino Crossbred- ras, som är ett kött-djur. Den främsta kritiken som har framförts under senare år är en protest mot vad som kallas för Mulesing (en kontroversiell metod som används av fårfarmare med avsikt att förhindra plågsamma flugangrepp.)
Skandilock understryka att denna metod används på Ullproducerande Merinofår. De fårskinn som de använder (crossbreds) utsätts alltså inte för mulesing.
”Vi känner oss naturligtvis illa berörda av alla de fall där djur behandlas illa. Även om vi inte är direkt berörda, ser vi det som vår skyldighet att medverka till att djurhållningen sköts på ett etiskt och moraliskt hållbart sätt.””Vi skall aldrig berika vår hemmiljö på bekostnad av djurens hälsa eller jordens resurser.” Detta är en devis som vi använder och skall leva upp till. Skandilocks VD, Claes Borgvall.
För att försäkra oss om, samt följa upp att en moraliskt hållbar och etiskt riktig djurhållning upprätthålls, gör Skandilock följande.
Kontinuerliga besök hos våra samarbetspartners i Australien. Vi kan naturligtvis inte personligen besöka alla farmer som är källor till våra skinn, eftersom det rör sig om tusentals, men vi gör stickprov.
Skandilock har upprättat avtal där våra samarbetspartners får garantera följande:1. Fåren skall alltid ha god tillgång på mat och vatten. De skall vistas i en miljö som är naturlig för dem. De skall ha kontinuerlig tillsyn och i övrigt skötas så att djurens hälsa främjas, samt att man undviker onödigt lidande.2. Skandilock AB tillåter inte att någon uppfödare använder sig av mulesing.3. Skandilock AB tillåter inte att djur transporteras på båt.4. Vid slakt får endast humana och reglerade metoder användas.
Har ni frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta Stayhomes kundtjänst på 0320 – 65 50 44 eller ”[email protected]