Flexi Rabattkant h18cm Cortenstål teleskopskarv

Lagersaldo
I lager

text

Artikelnr
104-13595500104
115 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 dagar

Leveransinfo

Endast 69kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Flexi Rabattkant h18cm Cortenstål teleskopskarv
En svensktillverkad byggbar rabattkant i 2mm tjock Cortenplåt som levereras omonterad i obehandlat Corten. Detta är en smart teleskopskarv för dig som vill satsa långsiktigt på din trädgård och odlingar.

Flexisystemet finns i ett antal varianter och längder, med hjälp av denna skarv kan du själv justera avslutet innan hörn på ditt system, skarven göra att du kan skjuta sidorna omlott och på så sätt få exakt längd utan att behöva kapa kanterna. Planteringskanterna överlappar varandra med 3cm i skarvarna och alla delar kopplas samman med medföljade skruvar. Det finns även andra smarta tillbehör som ett smart justerbart hörnbeslag, snygga färdiga böjar för fina rundade hörn, samt jordankare om du vill säkra fast kanten orderntligt i marken.

Den vackra rostiga ytan kommer efter en tid utomhus. Corten är rosttrögt vilket innebär att plåten får en rostig patina som sedan skyddar underliggade plåt mot genomrostning. En produkt i Cortenstål håller i väldigt många år då rostningen i princip avstannar helt när stålet väl fått en jämn patina. Detta gör att Cortenprodukter är en bra och hållbar investering för framtiden.

Kanten monteras enkelt ihop med medföljande rostfria bultar med brunlackerad skalle för att smälta in perfekt.

Mått:
Höjd 18 cm
Mer info
En praktiskt och smart byggbar rabattkant i Corten som håller över tid och bara blir vackrare med åren. Det är både praktiskt och snyggt att avskilja rabatten från grusgången eller gräsmattan. Corten är ett mycket hållbart material vars rostyta bildar ett skyddande skikt som gör att det inte rostar sönder. Delarna levereras orostade och efter ett par år är Cortenet helt färdigrostat och har fått sin vackert gyllenbruna färg. Flexi är byggbart i böjar och vinklade hörn, byggbart fullt ut med många ingående modeller för att passa er trädgård perfekt. Materialtjocklek kraftiga 2 mm. Tillverkad i Småland av Svenskt Cortenstål.
Teknisk data
Artikelnr: 104-13595500104 Varumärke: Flexigarden
Färg: Rost Vikt (kg): 1.0
Material: Stål Längd: 19cm
Höjd: 18cm Bredd: 1cm
Modell: Flexigarden teleskopskarv Rabattkant Corten