Flexi Rabattkant h18cm Cortenstål justerbart hörn

Lagersaldo
I lager

text

Artikelnr
104-13595500112
95 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 dagar

Leveransinfo

Endast 69kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Flexi Rabattkant h18cm Cortenstål justerbart hörnbeslag
En svensktillverkad byggbar rabattkant i 2mm tjock Cortenplåt som levereras omonterad i obehandlat Corten. Detta är ett justerbart hörnbeslag för dig som vill satsa långsiktigt på din trädgård och odlingar.

Flexisystemet finns i ett antal varianter och längder, du kan själv böja hörnbeslaget till önskad vinkel för snygga hörn med hjälpa av två tänger. Planteringskanterna överlappar varandra med 3cm och alla delar kopplas samman med medföljade skruvar. Det finns även andra smarta tillbehör som ett smart skarvbeslag där du kan justera längden på kanten vid avslut, snygga färdiga böjar för fina rundade hörn, samt jordankare om du vill säkra fast kanten orderntligt i marken.

Den vackra rostiga ytan kommer efter en tid utomhus. Corten är rosttrögt vilket innebär att plåten får en rostig patina som sedan skyddar underliggade plåt mot genomrostning. En produkt i Cortenstål håller i väldigt många år då rostningen i princip avstannar helt när stålet väl fått en jämn patina. Detta gör att Cortenprodukter är en bra och hållbar investering för framtiden.

Kanten monteras enkelt ihop med medföljande rostfria bultar med brunlackerad skalle för att smälta in perfekt.

Mått:
Höjd 18 cm
Mer info
En praktiskt och smart byggbar rabattkant i Corten som håller över tid och bara blir vackrare med åren. Det är både praktiskt och snyggt att avskilja rabatten från grusgången eller gräsmattan. Corten är ett mycket hållbart material vars rostyta bildar ett skyddande skikt som gör att det inte rostar sönder. Delarna levereras orostade och efter ett par år är Cortenet helt färdigrostat och har fått sin vackert gyllenbruna färg. Flexi är byggbart i böjar och vinklade hörn, byggbart fullt ut med många ingående modeller för att passa er trädgård perfekt. Materialtjocklek kraftiga 2 mm. Tillverkad i Småland av Svenskt Cortenstål.
Teknisk data
Artikelnr: 104-13595500112 Varumärke: Flexigarden
Färg: Rost Vikt (kg): 1.0
Material: Stål Längd: 3cm
Höjd: 18cm Bredd: 3cm
Modell: Flexigarden hörnbeslag Rabattkant Cortenstål