Laddar...

Fårskinnssits Walkabout Grey 38cm

Lagersaldo

Skickas inom 2-4 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 2-4 dagar

Artikelnr
13-1726117-26
545 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Skandilock Fårskinnssits
Långhårig stolsdyna i fårskinn, tillverkad i Skandilocks Maori fårskinn 50mm. Baksidan består av hud vilket ger ett bra glidskydd. Tillverkaren Skandilock har lång erfarenhet av fårskinnsproduktion och detta är en riktig kvalitetsprodukt. Skinnet reglerar temperaturen på ett naturligt sätt vilket ökar välbefinnandet. Det värmer i kyligt väder och har en svalkande effekt när det är varmt. Fårskinnen är naturligt lockiga men skillnader i struktur och ulltäthet förekommer. Det kan vara bra att tänka på att utseendet kan variera mellan olika köptillfällen. Walkabout stolsdyna finns i flera olika färger och diameter 38 cm är lagervara. Andra mått kan beställas.
Artikelnr 13-1726117-26 Varumärke Skandilock
Färg Grå Vikt (kg) 0.2
Mått Diam 38cm Modell Fårskinnssits Walkbout Grey 38cm
Undvik att placera skinn med mörkare baksida på ljusa möbler eller underlag eftersom detta kan orsaka missfärgningar.
Lätt nedsmutsade skinn: skaka, vädra och dammsug regelbundet. Torka av med fuktig svamp och ljummet vatten. Kraftigt nedsmutsade skinn: Dränk genast in fläcken med kallt vatten. Tvätta i maskin 30°C. Använd ett milt ullschampo. Centrifugera men torktumla ej. Skinnet hängs upp eller torkas plant i rumstemperatur.
Töj och gnugga skinnet flertalet gånger under torkningsprocessen. För att återfå smidigheten skrapa lädersidan upprepade gånger med en matsked innan skinnet är helt torrt. Ej blekning, ej strykning. Utsätt ej för direkt solsken.