Laddar...

Coway Luftrenare 1008DH

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-3 dagar

Artikelnr
49-AP-1008DH
4995 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Coway Luftrenare 1008DH, höjd 65cm

En stilren och energisnål luftrenare med intelligent och avancerad 4-stegsfiltrering. Renhetsindikatorn läser av luftrenligheten i ditt hem och ställer automatiskt in sig på den nivå som behövs för just den miljön, kvaliten på luften visas med ljus i olika färgton. Den har vunnit engelska ”Red Dot Design Award” och med sina 21db (A) får du och familjen sova ostört hela natten.

4-stegsfiltreringssystem - Förfilter, MCC mediumfilter, deodorantfilter och HEPA-filter, som filtrerar och renar din inomhusluft. Tar även effektivt bort oönskade dofter som cigarettlukt, matlagningslukt samt andra hushållslukter

Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet samt det Brittiska Allergiförbundet.
(Rekommendationen avser max rumsyta 20 kvm, driftsläge 1)

En kompakt och energieffektiv luftrenare i snygg och modern design samt med bra funktioner för bekymmersfri luftrening. 1008DH är Speciellt utvecklad för att eliminera starka dofter som parfym med mera.

Ett effektivt 4-filtersystem fångar upp små partiklar som mögel, damm, pollen m.m. och ger dig ren och fräsch luft för ett hälsosammare inomhusklimat.
Det minskar risken för att utveckla astma och andningsproblem samt reducerar pollenhalterna inomhus vilket minskar allergiska besvär och ger lindring för astmatiker.

Dessutom eliminerar den oönskade lukter från cigarettrök, matlagning, bilavgaser etc. Den här luftrenaren har fyra effektiva filter (förfilter, mediumfilter, deodorantfilter och HEPA13-filter) som håller ditt hem fritt från lukter, pollen, farliga gaspartiklar, virus, damm, bakterier med mera.

För rum upp till 73m2
Ljudnivå lägsta hastighet 21db
Justerar automatiskt luftflödeshastigheten baserat på luftkvaliteten, ljusindikator som växlar färgton beroende på luftkvalitet.
ECO - När ingen förorening upptäcks på 30 minuter kommer fläkten att stanna automatiskt för att spara energi.

Filterna går att rengöra vilket ger låga driftkostnader, utbytesfilter säljes separat och bör bytas regelbundet. Klicka här för Filterset

Endast för inomhusbruk.
Artikelnr49-AP-1008DH VarumärkeAlbion Nordic
FärgBrun Vikt (kg)8.0
Höjd65cm Bredd36cm
Effekt47W IP KlassIP20
Volt230V ModellLuftrenare
Coway är ett Sydkoreanskt företag som riktar in sig på extra energisnåla luftrenare, fler och bättre filter samt med smarta lösningar. Sortimentet innehåller produkter som skapar ett bra, energismart och hälsosamt inomhusklimat. Flertalet av luftrenarna från Coway är rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet och de är utöver det flerfaldigt prisbelönade för sin design. (Rekommendationen avser max rumsyta 20 kvm, driftsläge 1)

Så här fungerar en luftrenare - En luftrenare är en produkt som avlägsnar föroreningar från luften inomhus. Genom intaget dras förorenad luft in i luftrenaren. Förfiltret som sitter först samlar upp de grövsta partiklarna. Sedan passerar luften genom de olika filtren och renas från de olika partiklarna. Coway 1008CH och 1009CH har båda ett 3-stegs filter medans Coway 1008DH har ett 4-stegs filter. Processen avslutas med att en kraftfull fläkt sprider tyst ut luften igen i rummet.

Köp till