StayHome Cissi Grupp, 6st Fåtöljer+Bord 190cm, Brunlasyr

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 2-6 dagar

Artikelnr
57-Cissi-grupp-6
15355 kr 13052 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 2-5 dagar

Leveransinfo

Endast 59kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 59kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Cissi Grupp Brunlasyr, 6st Fåtöljer + Bord 190cm
Matgruppen Cissi är en rejäl och tidlös klassiker av hög kvalité för dig som vill njuta av utelivet utan kompromisser.

Gruppen består av 6 st stadiga och vackra positionsfåtöljer med hög rygg ställbar i 7-steg och 1 st bord 190x88cm. (bordet är 190cm långt utan möjlighet till extra ilägg)

Bordets mått:
Längd: 190cm
Bredd: 88cm
Höjd: 73cm

Fåtöljens mått:
Höjd: 105cm
Bredd: 61cm
Djup: 71cm
Sitshöjd: 43cm

Cissi grupp tillverkas av FSC-märkt högkvalitativ furu i brunlaserad finish.

Pris avser 1st bord och 6st positionsfåtöljer, komplettera gärna med fler fåtöljer eller stolar från StayHome vid behov av ytterligare sittplatser, kontakta oss för pris på: [email protected]

Dynor ingår ej men kan köpas till, se tillbehör nedan.

Kvalitetsmöbel från StayHome, när kvalité och hållbarhet är i fokus.
Mer info
Svenska trädgårdsklassiker - Alla StayHomes trämöbler tillverkas med stor omsorg av FSC-märkt furu, noga selekterat att passa för möbler för Svensk utemiljö. Möblerna brunlaseras 3 gånger för maximalt skydd mot väder och vind.

FSC: Forest Stewardship Council är ett oberoende råd som uppmuntrar till miljöanpassat, samhällsnyttigt och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar.

Hur sköter jag mina trädgårdsmöbler från StayHome.

Våra trädgårdsmöbler är tillverkade av högkvalitativ furu som täcklaserats i lasyr från Teknos i 3 lager för maximalt skydd. Trä är dock ett levande material som är mottagligt för fukt, vilket kan ge upphov till sprickbildning i träets yta med tiden. Möbelns hållfasthet och funktion försämras inte av småsprickor och man kan vid behov måla om sin möbel och på så sätt fräscha upp den.

Skulle det uppstå fläckar vid kvistarna i träet, kommer de med tiden att blekas av solljuset. Man kan även om man önskar måla över fläckarna med täcklasyr för utomhusbruk som finns att köpa hos färghandeln.

Skydda dina trädgårdsmöbler från fukt och regn så gott det går, gärna genom att ställa undan dom om du vet att det kommer perioder med mycket regn. När du inte använder möbeln dagligen, ställ den gärna under tak eller täck över med ett möbelskydd/presenning. Det man helst vill undvika är vatten som blir ståendes på horisontella ytor så som bordsskiva, armstöd eller sittsdelarna

Enkla tips för möbler som står utomhus:

* Tvätta och torka av din trädgårdsmöbel regelbundet. Använd en mjuk svamp utan slipyta och milt rengöringsmedel, t.ex såpa eller diskmedel.
* Använd aldrig högtryckstvätt eller likande, detta skadar din möbel och kommer medföra att färgen på sikt faller loss, du trycker då in fukt i träet som skapar röta.
* Skydda din möbel mot fukt/regn så gott det går för maximal hållbarhet.

Om din massiva trädgårdsmöbel utsätts för temperaturer över 38ºC vilket kan uppstå i direkt solljus, startar en naturlig process i träet och kåda kan då tränga ut ur träet, oftast vid en del kvistar. När möbeln svalnar stelnar kådan och man kan då försiktigt skrapa bort den.

Lasyren på utomhusmöbler som brukas utomhus utan skyddande tak kommer successivt att brytas ned av väta och solens UV-strålar. Efter en eller flera säsonger, beroende på väder, vind och hur väl du tar hand om dina möbler, kan det krävas att möbeln målas om med brun täcklasyr för utomhusbruk som finns att köpa hos färghandeln. Det finns inga massiva trämöbler på marknaden som ej kräver rengöring eller ommålning med tiden.
Teknisk data
Artikelnr:57-Cissi-grupp-6 Varumärke:Baltic Garden
Material:Furu