Laddar...

Arctus Luftavfuktare Fenja 10

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-3 dagar

Artikelnr
49-FENJA 10
2495 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Arctus Luftavfuktare Fenja 10

Modern och snygg luftavfuktare som effektivt avfuktar alla dina utrymmen i huset!

Den här luftavfuktaren passar dig som har hus med källarplan samt för dig med tvättstuga och som vill på ett snabbt, skonsamt och energieffektivt sätt, torka dina kläder utan att tillföra hög värme, som kan få kläder att krympa och ändra form.

Fenja 10 är en snygg luftavfuktare med flertalet smarta funktioner och är enkel att använda. Den är tyst, lätt att flytta runt i huset och har en smart utformad vattentank som är lätt att byta utan något vattenspill.
Avfuktaren Fenja 10 är även förberedd för kontinuerlig avrinning via en slanganslutning där vattnet kan ledas rakt ner i avloppet. Med denna funktion behöver man ej längre ta hänsyn till tömning av vattentanken.

Fenja avfuktar och renar även luften på ett effektivt sätt med hjälp av ett rengöringsbart förfilter.

Flera smarta funktioner som automatisk återstart vid elavbrott, valbara avfuktningslägen, timer, fläktlägen och automatisk stopp vid full behållare.

Avfuktar maximalt 10L per dygn.
Maximalt luftflöde 100 m³/h
Kapacitet vattentank 1,9 L
Automatisk återstart vid strömavbrott.
Flera avfuktningslägen.
Flera fläktlägen.
Timer.
Rengöringsbart förfilter.
Automatiskt stopp vid full behållare.
Förberedd för kontinuerlig avrinning via slanganslutning till avloppet.

Endast för inomhusbruk.
Artikelnr49-FENJA 10 VarumärkeAlbion Nordic
FärgVit Vikt (kg)10.0
Höjd48cm Bredd29cm
Effekt220W IP KlassIP20
Volt230V ModellLuftavfuktare
Så här fungerar en luftavfuktare, fukten i luften kondenseras inne i luftavfuktaren och separeras på så sätt från luften som blåses ut med betydligt lägre luftfuktighet mot innan, detta gör att t.ex tvätt som hängs i utrymmet torkar snabbt och skonsamt utan att man tillför någon värme som får tvätt att ändra form och krympa. Även torktumling sliter hårt på kläderna och med en luftavfuktare slipper man även detta, en torktumlare drar dessutom mycket ström och är inte lika energieffektiv som en luftavfuktare.

Över 700.000 svenska hus riskerar att drabbas av fuktproblem enligt en rapport från Boverket. Dessa fuktproblem kan ge upphov till mögel och röta vilket i sin tur kan innebära stora kostnader och hälsorisker för husägare.