Laddar...

AIRY Blomlåda och Luftrenare grafitgrå 50cm

Lagersaldo

Skickas inom 1-3 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-3 dagar

Artikelnr
90-42003303
1995 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
AIRY Blomlåda och Luftrenare grafitgrå 50cm
AIRY från Venso Ecosolution är en smart blomlåda och biologisk luftrenare som effektivt renar luften genom att låta luft cirkulera kring växternas rotsystem.

AIRY System L är den största modellen som rymmer 2-3st luftrenande växter med 12 -14cm i rotdiameter. Med en bredd på 50cm och ett djup på 22,2cm kan den planterade lådan enkelt placeras på en fönsterbräda.

AIRY-system M renar luften i ett rum upp till 30m2 inom 24 timmar, utan el och i absolut tystnad. AIRY är åtta gånger effektivare än en traditionell blomkruka! Under reningsprocessen omvandlar växten föroreningarna till näringsämnen vilket gör att omplantering inte är nödvändig. Tack vare den integrerade vattentanken med en volym på 3,2l, behöver krukväxten bara vattnas ungefär varannan vecka.

Resultatet är ren och friskare luft, ingen behöver huvudvärk och trötthet!
Artikelnr90-42003303 VarumärkeVenso
FärgGrå Höjd21cm
Bredd50cm ModellAIRY System L
Luftrenande växter absorberar endast få föroreningar via bladen. NASA upptäckte att växter renar luft med sitt rotsystem genom att de flesta föroreningar absorberas via rotsystemet. Genom att låta luften cirkulera och nå rötterna så får man ut maximal effekt av luftrenande växter. En traditionell blomkruka är inte alls lika effektiv efterson bladen bara renar en bråkdel av vad rötterna kan klara.

Jämfört med en traditionell blomkruka har AIRY ett unikt, patenterat ventilationssystem som ger ett optimalt luftflöde till rotsystemet. Den unika konstruktionen av AIRY-krukan resulterar i luftrening via rötterna, vilket begränsar rotens utväxt samtidigt som det skapar ett starkt rotnätverk. Denna kombination av luftrening, starkt rotnätverk och ventilation av rötter skapar ett effektivt luftreningssystem inomhus.

AIRY är åtta gånger effektivare än en traditionell blomlåda! Och luftreningen är helt ljudlös! Under reningsprocessen omvandlar växten föroreningarna till näringsämnen vilket gör att omplantering inte är nödvändig.