Laddar...

Palau Hörnbord 63x63cm Aluminium Teak

Lagersaldo

Skickas inom 2-6 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Beställningsvara skickas ca V33

Artikelnr
89-41109
1610 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
LifestyleGarden Palau Hörnbord 63x63cm

Palau är en trendig och stilren loungeserie som passar allt från den lilla sommarstugan till den stora moderna altanen med havsutsikt.. Detta hörnbord är tillverkad på ett helt kompromisslöst sätt med fokus på design och mycket hög kvalitet. LifestyleGarden tillverkar snygga trädgårdsmöbler av High-End kvalite.

Hörnbordet är snyggt, stadigt och rejält och är mycket välarbetat in i minsta detalj. Det består av en stomme i mycket kraftig och underhållsfri aluminium som pulverlackats, ingen risk för rost. Toppskivan består av ribbor i återvunnen äkta teak. Hela serien är tillverkad för att tåla utomhusklimat utan problem.

Hörnbordets mått:
Bredd: 63cm
Djup: 63m
Höjd: 45cm

Palau hörnbord tillverkas i Aluminium och uppfyller alla krav på miljö och hållbar tillverkning.

Kvalitetsmöbel från StayHome, när kvalité och hållbarhet är i fokus.
Artikelnr89-41109 VarumärkeLifestylegarden
FärgMörkgrå MaterialAluminium
Höjd45cm Djup63cm
Bredd63cm
EN PERFEKT BALANS MELLAN KOMFORT OCH DESIGN
Med sin perfekta balans mellan stil och komfort slår Palau-kollektionen an den rätta tonen när det gäller design. Inslag av teak ger även kollektionen en twist av stillahavsö. Den ugnshärdade väderbeständiga DuraCoat®-finishen med flera skikt och kuddarna med Olefin®-tyg av högsta kvalitet gör Palau till LifestyleGardens® mest iögonfallande sortiment med aluminiumstomme. Palau är omvälvande för alla uteplatser och verandor och erbjuder en lyxig och avslappnande känsla vad den än används för.LifestyleGarden - Bekväma och snygga trädgårdmöbler av High-End kvalite. LifestyleGarden har som mål att skapa enastående produkter som kombinerar internationell designkunskap med senaste produktionsteknik och material som har utformats, tillverkats och testats för att erbjuda överlägsen prestanda i olika utomhusmiljöer. Alla LifestyleGarden®-produkter tillverkas på toppmoderna anläggningar i Asien och genomgår rigorösa tester enligt internationella standarder gällande kvalitet, hållbarhet och funktionalitet. Genom kontroller av leveranskedjan kan dom säkerställa kvaliteten på material och produkter. Allt material som används i LifestyleGarden®-produkterna tillverkas på egna anläggningar, och på så sätt säkerställer dom kvalitet, konsekvens och hållbarhet. Dom använder enbart FSC™-certifierad teak – antingen nytt trä som kommer från träd som odlas på ansvarsfullt hanterade plantage eller återvunnet trä från komponenter och byggnader på ön Java. Att köpa en grupp från LifestyleGarden är ett säkert beslut för framtida generationer.