Laddar...

Luftkylare Pelèr 20 med fjärrkontroll 20L

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-2 dagar

Artikelnr
49-99355
3195 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Luftkylare Pelèr 20 med fjärrkontroll 20L
Italienska Pelèr 20 är en modern, kraftfull och smart luftkylare som sänker inomhustemperaturen och skapar en bättre inomhusmiljö. Pelèr 20 kan sänka inomhustemperaturen en till fyra grader under optimala förhållanden. Luftkylaren står på fyra hjul vilket gör den enkel att flytta till där behovet är som störst på jobbet eller hemma i bostaden. För yta upp till 55 m². Tack vare den motoriserade luftflänsarna kan du rikta luftflödet vart du vill och styra flödet via touchkontrollerna på enheten eller via fjärrkontrollen.

Luftkylaren har ett vattenmagasin för kallvatten på 20 liter som kyler luften som passerar genom fläkten vilket gör luften svalare och får en högre luftfuktighet, detta upplevs som mycket behagligt under varma dagar. Vill man öka effekten placerar man kylklampar eller isbitar i magasinet så ökar den kylande effekten ytterligare. Kylklampar ingår EJ, valfria standard klampar i lagom storlek kan användas så länge dom får plats i vattenmagasinet. Luftkylaren kan hantera upp till 600 m³/timme med en utblåshastighet på 9 m/s, vilket motsvarar sjötermen styv bris.

Specifikationer:
För yta upp till 55 m²
Filter som håller inomhusluften ren från damm och smuts
Timer 1, 2, 4 eller 8 timmar
Vattentanken rymmer 20 liter
Fast eller oscillerande swingläge
Max 110W effektförbrukning
4st fläkthastigheter
600m3/timme luftflöde
9m/s lufthastighet
LED-display och touchkontroller samt fjärrkontroll
Tystgående 60 dB (A) maximal ljudeffekt
Hjul för enkel transport
Fjärrkontroll ingår

Pelèr 20 fungerar bäst när den placeras vid ett öppet fönster så att frisk luft kan dras in via kylaren och sedan cirkuleras ut i rummet. Notera att kyleffekten hos denna fläkt är lägre jämfört med en riktig AC som förbrukar betydligt mycket mer energi för att skapa kyla med hjälp av köldmedia. En AC behöver även en stor slang genom fönstret för att pressa bort varmluften, något man slipper med denna smarta luftkylare.
Artikelnr 49-99355 Varumärke Albion Nordic
Färg Vit Vikt (kg) 8.0
Höjd 90cm Bredd 34cm
Effekt 110W IP Klass IP20
Volt 230V Modell Luftkylare Pelèr 20
Pelèr 20är luftkylaren med en stor vattentank (20 liter) som garanterar en lång driftstid. Tack vare den motoriserade luftflänsarna kan du rikta luftflödet vart du vill och styra flödet via touchkontrollerna på enheten eller via fjärrkontrollen. Pelèr 20 är enkel att flytta runt mellan olika rum då den står på hjul. Vattentanken är löstagbar, vilket gör det smidigt att fylla på vatten och att hålla den ren och fräsch.

Fläkten har en oscillerande swing funktion vilket ger optimal spridning av den svala luften i rummet, samt fast läge. Luftkylaren har 4 effektlägen med en ljudeffekt på tysta 60dB vid max effekt. Fläktens "Silent system" är framtaget för att skapa så mycket luftrörelse som möjligt med minsta möjliga störande oljud.

När vattnet i luftkylaren avdunstar, med hjälp av den inbyggda fläkten, blandas luften med vattenmolekyler och det innebär att värmen fångas upp av vattenmolekylerna vilket sänker inomhustemperaturen. Vi rekommenderar max 60% fuktighetsnivå för bästa effekt. Huvudregeln är att ju torrare inomhusluft du har, desto större svalkande kyleffekt får du med Olimpia Splendid Pelèr 20. Sänkningen kan bli 1-4 grader. Tack vare filter i luftkylaren hålls inomhusluften ren från damm och smuts

Olimpia Splendid Pelèr 20 fungerar bäst när den placeras vid ett öppet fönster så att frisk luft kan dras in via kylaren och sedan cirkuleras ut i rummet. Notera att kyleffekten hos denna fläkt är lägre jämfört med en riktig AC som förbrukar betydligt mycket mer energi för att skapa kyla med hjälp av köldmedia. En AC behöver även en stor slang genom fönstret för att pressa bort varmluften, något man slipper med denna smarta luftkylare.