Laddar...

Lightson Ellips pollare 2W silver

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-2 dagar

Artikelnr
66-5004
365 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Lightson Ellips är en liten och dekorativ pollare konstruerad i aluminium. På toppen sitter 18 fasta LED lampor omgärdade av en akrylplatta som lyser fint i mörkret. Pollaren fästes stabilt och enkelt i marken med hjälp av det kilformade spettet i foten. Lampan är försedd med en 0.7 meter lång kabel med snabbkoppling för enkel inkoppling med resten av systemet.

OBS !! Notera att du för ett komplett system även behöver en transformator samt, beroende på just din situation, förlängningskablar, grenkablar, ljussensor mm, se tillbehör nedan.

Höjd 51cm inkl. markspett
90 Lumen
12V
LED 2W
varmvitt ljus (3000°K)
IP44
CE samt RoHS-godkända
Artikelnr66-5004 VarumärkeLightson
FärgSilver MaterialAluminium
Diameter12,2cm Höjd51cm
IP KlassIP44 SockelLED
Volt12V Watt2w
ModellLightson Ellips
LED Garden Plug & Play från Lightson är ett enkelt och flexibelt system för belysning av din trädgård. Det är ett 12V system som är mycket enkelt och säkert att installera samt helt fuktskyddat IP44-klass eller högre för många års problemfri drift. Kablarna kan även med fördel grävas ner om så önskas för att inte riskera att skada dom med trimmer eller gräsklipparen. Inga verktyg krävs utan allt skruvas enkelt samman med fukttätade kontakter.
Samtliga lampor är av typen LED vilket innebär att de är ytterst energisnåla och håller mycket länge i jämförelse med halogen eller glödljus.