Laddar...

Coway Filterset 0509DH

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-3 dagar

Artikelnr
49-1215192
995 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Coway Filterset till 0509DH

I detta paket ingår:

3 st Deodorantfilter samt 1 st HEPA-filter.

Coway AP-0509DH indikerar när det är dags att byta filter och nedan finner du information om filtepaketet och vilka intervaller som gäller i normalfallet.
Filterset till AP-0509DH räcker för 36 månaders drift och filtren ska bytas enligt följande intervall:
Deodorantfiltret ska bytas var 12:e månad och HEPA-filtret var 36:e månad.
Det förfilter som sitter i luftrenaren ska inte bytas, utan det ska göras rent med dammsugaren regelbundet, exempelvis 1 gång/månad. Förfiltret kan även sköljas i vatten.

Hur ofta ett filter behöver bytas beror på olika faktorer, så som luftkvalitet, användning och rengöring.
Artikelnr49-1215192 VarumärkeAlbion Nordic
Vikt (kg)1.0 ModellLuftrenarfilter
Coway är ett Sydkoreanskt företag som riktar in sig på extra energisnåla luftrenare, fler och bättre filter samt med smarta lösningar. Sortimentet innehåller produkter som skapar ett bra, energismart och hälsosamt inomhusklimat. Flertalet av luftrenarna från Coway är rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet och de är utöver det flerfaldigt prisbelönade för sin design.

Så här fungerar en luftrenare - En luftrenare är en produkt som avlägsnar föroreningar från luften inomhus. Genom intaget dras förorenad luft in i luftrenaren. Förfiltret som sitter först samlar upp de grövsta partiklarna. Sedan passerar luften genom de olika filtren och renas från de olika partiklarna. Coway 1008CH och 1009CH har båda ett 3-stegs filter medans Coway 1008DH har ett 4-stegs filter. Processen avslutas med att en kraftfull fläkt sprider tyst ut luften igen i rummet.