VITAVIA VÄXTHUS

Ett starkt utbud av Växthus och Bäxthustillbehör

Växthus från Vitavia

Drömmer du också om att kunna odla dina egna grönsaker eller kanske ett mysigt glashus som sällskapsrum i trädgården? Vitavia tillverkar växthus och paviljonger av hög kvalitet och med lång livslängd i glas eller polykarbonat/plast.

Nu kan du odla dina gurkor och tomater i våra stabila och moderna växthus från Vitavia, med populära växthus serier som:
Merkur, Ida, Diana, Uranus och Sirius

Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 123

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 123

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Vitavias Växthus

I över 35 år har Vitavia (OPJ A/S) varit en av Europas ledande aktörer i växthusmarknaden. Oavsett om du söker efter ett litet eller stort växthus, ett växthus i glas eller plast, aluminium eller lackerat växthus, så har Vitavia ett som passar dig.

Sortimentet sträcker sig ifrån den lilla väggväxhuset IDA (0,9m²), till det vackra och exclusiva orangeriet SIRIUS (13m²), eller det gigantiska växthuset Zeus (15,7m².)

Vitavias Tillbehör

För att underlätta ditt arbete med att skapa den bästa förutsättningen har Vitavia tagit fram perfekta verktyg som den Automatiska Fönsteröppnaren, som med hjälp av bivax i en kolv som expanderar och automatiskt öppnar fönstrena (utan el fungerar med hjälp av värmen) i ditt växthus när innertemperaturen blir för varm. Med detta redskap får du en bättre temperatur och ventilation.

Eller den Automatiska Bevattnaren som sköter bevattningen i ditt växthus. Bevattnaren kan ställas in på hur mycket vatten som skall ges och reglerar automatiskt hur mycket vatten som behövs, den ger mer vatten när det är varmt och mindre när det är kyligt.

Vilka socklar passar

I Vitavias sockelnamn står det till vilken kvm sockeln passar till, antingen som 9000 eller 9m² och dessa passar då alla växthus med samma mått.

Tillexempel passar Stålsockel till Vitavias växthus (3,8m²) svart 125mm till Växthus Vitavia Venus alu/glas 1,9x1,9m / 3,8m².

Det finns två benämningar men det går att konvertera dessa till det andra måttet, 3,8m² blir 3800, och 9000 blir 9m². Alltså passar sockel 9000 till växthus med namnen 9000 eller 9m².

Om du saknar någon sockel eller har frågor om vilka som passar - kontakta oss på StayHome så hjälper vi dig gärna!