Laddar...

TOARP ULLPLÄDAR

Ullplädar som ger dig en härlig känsla av värme och svensk historia.

Toarps Ullplädar

Plädarna vävs av ull från svenska får och lamm. Toarps produkter är mestadels tillverkade i naturfärger och är maskintvättbara . Eftersom de svenska fårens ull finns i hela gråskalan från svart till vitt och i brunt kan vi skapa olika färgkombinationer utan att färga ullen.

Toarppläden vävs i tidlösa mönster och färgkombinationer, gärna med historisk bakgrund. Ett exempel är mönstret Gåsöga som är känt sedan vikingatiden. Eftersom våra svenska lantrasfår finns i hela gråskalan från svart till vitt, och i brunt, kan vi skapa de kombinationer vi önskar utan att behöva färga ullen.
Om du saknar någon pläd ifrån Toarp - kontakta oss på StayHome så hjälper vi dig gärna!

Visa som Rutnät List

2 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

2 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Toarp Säteri företagsfakta Strax söder om Ulricehamn i Västergötland hittar du Toarp Säteri – en av Sveriges större fårgårdar. Toarp är kända för den vackra Toarppläden som du kan köpa här hos StayHome. Gården är sedan många år ansluten till KRAV, vilket innebär att all odling sker ekologiskt. Några ord om Toarps Ullplädar All odling sker ekologiskt enligt KRAV certifiering. Toarp tillverkar plädar av noga utvald ull från svenska får och lamm. Toarppläden är en naturnära produkt som andas kvalitet, omtanke och historia. Har du känt på ull från det gotländska pälsfåret? Den är mjuk, glansig och ger en känsla av silke. På Toarp finns flera hundra gotländska pälsfår, men de samlar också in ull från andra gårdar runt om i Sverige. Sedan sorteras ullen efter färg och användningsområde – den bästa används till Toarppläden.