SVANEFORS - textil och heminredning

Svanefors är en svensk leverantör av textil och heminredning som har något speciellt till alla och har ett brett och väldesignat sortiment. Från stilrena klassiker till starka karaktärer. Svanefors textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhet med inredningsdetaljer som matchar. Där allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum. Naturlighet och enkelhet.

Svanefors textiler

Svanefors har ett brett sortiment med stilrena textilier med svensk design inom bland annat kuddar, täcke, gardiner, mattor, och överkast. 


Om du saknar någon produkt från Svanefors - kontakta oss på StayHome så hjälper vi dig gärna!

Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 252

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Diskmedel 500ml
  Diskmedel 500ml
  99 kr
 2. Handtvål 500ml
  Handtvål 500ml
  119 kr
 3. Handsprit 250ml
  Handsprit 250ml
  149 kr
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 252

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Populära kategorier från Svanefors

I Stayhomes sortiment av Svanefors kan du finna ett brett utbud av deras produkter. Kolla gärna in några av våra kategorier för textil och heminredning, där kan du finna flera av Svanefors textiler. Svanefors textiler kan du bland annat hitta i kategorierna: Kuddar Täcke Gardiner Mattor Överkast 

Om Svanefors

Svanefors startade år 1956 i Torestorp och vävde gardiner. Grundaren heter Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, därav namnet Svanefors.

Sedan nittiotalet började Svanefors att ta fram unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor vilket blev en succé och utvecklingen satte fart.

Målet för Svanefors är att alla skall hitta något speciellt hos dem. Därav har de tagit fram ett brett och välkoordinerat sortiment som skall kunna täcka allas behov. Allt ifrån stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - svensk design.