SCAN LAMPS - Hembelysning

Lampor från Scan Lamps

Scan Lamps har ett stort utbud av Belysning och Lampor. Tillsammans med deras syster bolag Aneta Belysning är de ett av Skandinaviens ledande bolag inom dekorativ belysning. Scan Lamps och Aneta Belysning har lampor för hus, stugor, och större hyreshus, både för utomhusbelysning och inomhusbelysning.

Vi på StayHome erbjuder ett brett sortiment av Anetas och Scan Lamps Belysning. Hos oss hittar du bland annat taklampor, fönsterlampor, och golvlampor. Scan Lamps är mer än bara lampor, deras dekorativa fokus gör att deras lampor är snygga inredningsdetaljer som komplementerar din heminredning.

Om du saknar någon lampa eller har frågor om något belysninstillbehör eller fäste - kontakta oss på Stayhome så hjälper vi dig mer än gärna!

Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 179

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 179

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Populära kategorier från Scan Lamps

I Stayhomes sortiment av Scan Lamps kan du finna ett brett utbud av deras produkter. En stor del av sortimentet består av inomhusbelysning. Kolla gärna in några av våra kategorier för inomhusbelysning, där kan du finna flera av Scan Lamps lampor. Scan Lamps inomhuslampor kan du bland annat hitta i kategorierna TaklamporBordslamporFönsterlampor och Bordslampor.

I Scan Lamps utebelysning finner du lampor med IP44 pch IP54 klassificering, godkända för utomhusbruk. Vi har ett stort utbud av ljusslingor, vägglampor, och uterumesbelysning. Se hela Stayhomes utbud av utomhusbelysning här.

Om Scan Lamps

Scan Lamps grundades 1983 i Norge och har blivit marknadsledande aktör inom den dekorativa hembelysningssegmentet. Tillsammans med deras systerföretag Aneta Belysning i Sverige har lyckats bli en av de största aktörerna för dekorativ hembelysning i Skandinavien.

Sortiment

Scan Lamps sortimentfilosofi är att ha ett komplett utbud av belysning för hus, stugor och större hyreshus, vare sig det är grundbelysning, eller dekorativ belysning som Taklampor, Vägglampor, Bordslampor eller Golvlampor.

Vilka ljuskällor bör användas till Scan Lamps belysning?

Majoriteten av Scan Lamps lampor använder vanliga LED lampor med E14 eller E27 sockel, men även andra varianter kan förekomma; Kolla då under "Teknisk Data" "Sockel", på produktens sida, så får du relevant information för just dig. 

IP klassificering, vad gäller?

IP klassificering berättar hur väl skyddad produkten är mot yttre påverkan.

Den första siffran berättar hur väl skyddad produkten är mot fasta föremål som till exempel damm, där 0 betyder att den är helt oskyddad och 6 att den är dammtät.

Den andra siffran berättar hur väl skyddad produkten är mot vatten. Där 0 innebär inget skydd och 8 att den kan sänkas under vatten.

Vanliga IP klassificeringar hos oss:
IP20: För inomhus bruk. Innehar skydd mot elektiska stötar (skydd mot inträngande föremål större än 12mm)
IP23: För fasadbelysning. Skydd mot vatten ovan ifrån samt skydd mot inträngande föremål större än 12mm.
IP44: För badrum och utomhus, skydd mot strilande vatten samt mot inträngande föremål större än 1mm- men ej vattentät. Kan användas i hela badrummet förutom direkt i badkaret eller duschen.
IP54/55: För badrum och utomhus, dammskyddad. IP55 är även spolsäkert men ej med högtrycksspolning.