NÄÄSGRÄNSGÅRDEN - Inredning

Konstverk från Nääsgränsgården

Nääsgränsgården har ett unikt sortiment. Formgivarna är konstnärer, kreatörer och hanteverkare. Tillsammans tillverkare de helt unika och härliga inrednings- och presentartiklar som förgyller hemmet. I Skene hittar du deras huvudkontor och show-room där du kan få se deras unika sortiment, har du ej möjligheten att ta dig dit kan du se ett stort urval av deras produkter hos oss på StayHome.

Mest kända är Nääsgränsgården för deras underbara tomtar, men skapar konstverk för hela huset och trädgården. Utöver tomtarna tillverkar och designar de inrednings- och presentartiklar för de säsongerna, påsk och jul, samt vackra statyer i keramik och polyserin.

Saknar du någon produkt från Nässgränsgården - hör av dig till oss på Stayhome så hjälper vi dig gärna.

Visa som Rutnät List

Artiklar 1-72 av 114

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Höna vit 5,2cm
  Höna vit 5,2cm
  69 kr
 2. Höna svart 18cm
  Höna svart 18cm
  299 kr
 3. Höna vit 18cm
  Höna vit 18cm
  299 kr
 4. Höna svart 9,6cm
  Höna svart 9,6cm
  129 kr
 5. Höna vit 9,6cm
  Höna vit 9,6cm
  129 kr
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-72 av 114

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Om Nääsgränsgården

Nääsgränsgården startade i den lilla orten Nääs, därav namnet. Idag hittar du Nääsgränsgården i Skene, där de har sitt huvudkontor, lager och shoow-room som du kan besöka för att få se deras sortiment. 

I företaget hittar du formgivare som är konstnärer, kreatörer och hantverkare. Deras egna formgivare ger produkter från Nääsgränsgården en helt unik och härlig design.