MARKSLÖJD - Belysning

Ett stort utbud av Belysning och Lampor.

Lampor från Markslöjd

Ett stort utbud av Belysning och Lampor. Markslöjd Lighting Group (MLG), är ett av Nordeuropas ledande belysningsföretag med verksamhet i 13 länder och ägs av Vätterledens Invest AB. MLG utvecklar, tillverkar och säljer belysning för såväl hemmabruk som offentliga miljöer under varumärkena "Markslöjd" och "Lampgustaf".

Storsäljande belysning och lampor från Markslöjd. Här hittar du bland annat vägglampor till badrummet, golvlampor eller bordslampor till vardagsrummet, utomhusbelysning och julbelysning.

Vi på StayHome erbjuder ett brett sortiment av Markslöjds belysning.
Markslöjds lampor är så mycket mer än bara belysning, de är snygga inredningsdetaljer som kompletterar din heminredning.
Om du saknar någon lampa eller har frågor om något belysningstillbehör eller fäste - kontakta oss på StayHome så hjälper vi dig gärna!

Visa som Rutnät List

Artiklar 1-72 av 855

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-72 av 855

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Populära kategorier från Markslöjd

I StayHomes sortiment av Markslöjd kan du finna ett brett utbud av produkter. En stor del av sortimentet består av inomhusbelysning. Kolla gärna in några av våra kategorier för inomhusbelysning, där kan du finna flera av Markslöjds lampor. Markslöjds inomhuslampor kan du bland annat hitta i kategorierna taklampor, golvlampor och bordslampor.
I Markslöjds utebelysning finner du lampor med IP44 klassificering, godkända för utomhusbruk året runt. Vi har ett stort utbud av ljusslingor och vägglampor. Se hela StayHomes utbud av utomhusbelysning här.

Med Markslöjds klassiska julbelysning kan du skapa julkänsla både inomhus och utomhus under årets mörkaste månader. Du hittar dekorativ belysning som lyser upp julen. Vårt utbud av Markslöjds belysning består bland annat av adventsljusstakar, julstjärnor och ljusslingor. Markslöjds julbelysning kan du hitta under kategorin julbelysning.

Markslöjds historia

Sedan 1963 har Markslöjd funnits och har gått från att vara ett litet slöjdföretag till ett ledande belysningsföretag i både Sverige, Norden och delar av Europa. Förr tillverkades främst lampfötter och skärmar i textil med fokus på hemslöjdsartiklar. Markslöjd har som vision att göra världen till en ljusare plats. Idag täcker Markslöjd de flesta kategorier där fokus ligger på belysning för hemmet, inomhus och utomhus.

Vilka ljuskällor bör användas till Markslöjds belysning?

Till majoriteten av Markslöjds lampor använder man vanliga LED lampor med E14 eller E27 sockel. Kika gärna in vårt utbud av LED lampor om du vill komplettera din nya Markslöjdslampa med en ljuskälla.

Markslöjd Lighting Group (MLG), är ett av Nordeuropas ledande belysningsföretag med verksamhet i 13 länder och ägs av Vätterledens Invest AB. MLG utvecklar, tillverkar och säljer belysning för såväl hemmabruk som offentliga miljöer under varumärkena "MARKSLÖJD" och "LAMPGUSTAF".Om du saknar någon lampa eller har frågor om något belysningstillbehör eller fäste - kontakta oss på StayHome så hjälper vi dig gärna!