Laddar...

MÅNSING - Orientalisk textil

Yogamattor från Månsing

Ekologiska och handvävda yogamattor, tillverkade i handvävstolar. Varje yogamatta tar över en dag att tillverka, i traditionell orientalisk hantverk. Den vackra designen på mattorna gör att de är lika sköna att se på som de är under yogastunden.
Om du skulle sakna någon Yogamatta från Månsing - hör av dig till oss på StayHome så hjälper vi dig gärna.

Utöver yogamattor har Månsing härliga handdukar, badklakan, duschmattor och småförvaring. Även dessa kännetecknas av orientalisk anda. Deras hamamhandukar produceras i 100% ekologisk GOTS certifierad bomull och trycks sedan med traditionella schablontryck på plats i Karur.

Visa som Rutnät List

28 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

28 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Populära kategorier från Månsing

Månsing tillverkar vackra förvaringsprodukter i vattenhyacint som vävs samman och sedan produceras vackra lådor, lådor med en vacker textil känsla. Dessa kan du hitta under kategorin Småförvaring.

En av deras storsäljare är Hamamhanddukar som produceras i 100% ekologisk GOTS certifierad bomull och trycks sedan med traditionella schablontryck på plats i Karur. Deras Handdukar, badlakan och duschmattor hittar du i kategorin Badrumstextil.

Om Månsing

Månsing, knallarnas hemliga språk. Månsning förknippas med det språk västgöta knallarna använde för att kunna tala med varandra utan att kunden förstod vad de sade. Månsing företaget är från Borås och deras symbol på språket månsing kallas för Tryx. Den består av tre ringar och symbolerar Månsings signum; Beröra, Relationer & Givande.

Månsing arbetar med människor och företag från den Orientaliska delen av världen. Deras mål är att kunna bidra till kulturell samt miljömässig hållbarhet. De har nära samarbeten med deras leverantörer, experterna som Månsing kallar dem. Där vävs deras yogamattor för hand i traditionella hantverk.