LIGHTSON - Trädgård

Trädgårdsbelysning från LightsOn

Lightson är ett svenskt varumärke som erbjuder kompletta belysningssystem för din trädgård. LED belysning av hög kvalité med snygg design som ska va enkel att installera och till ett bra pris. I sortimentet hittar du decklights, pollare, spottar, dekoration, slingor, träd och kompletta systemlösningar.

Hos oss hittar du LightsOns trädgårdsbelysning, spotar, markspotar som går att bygga ihop och pollare, samt belysningstillbehör som grenkopplingar, förlängningskabel och ljussensorer.
Om du saknar någon produkt från LightsOn - kontakta oss på StayHome så hjälper vi dig gärna!

Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 46

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
  1. Lightson Dimmer
    Lightson Dimmer
    200 kr
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 46

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Om LightsOn

LightsOn specialiserar sig på belysning för utemiljöer åt privatpersoner. Deras mål är att skapa belysning som är enkel att använda och håller länge. Deras system skall vara lätta att installera själv tillsammans med ett varmt ljus i ljuskällorna och skandinavisk design på lamporna. 

Kvaliten är för LightsOn alltet, deras lampor skall hålla och de väljer därmed att tillverka lamporna i aluminium och rostfritt stål. Istället för PVC använder sig LigtsOn av gummi till deras kablar, för att få den absolut bästa hållbarheten.

IP klassificering, vad gäller?

IP klassificering berättar hur väl skyddad produkten är mot yttre påverkan.

Den första siffran berättar hur väl skyddad produkten är mot fasta föremål som till exempel damm, där 0 betyder att den är helt oskyddad och 6 att den är dammtät.

Den andra siffran berättar hur väl skyddad produkten är mot vatten. Där 0 innebär inget skydd och 8 att den kan sänkas under vatten.

Vanliga IP klassificeringar hos oss:
IP20: För inomhus bruk. Innehar skydd mot elektiska stötar (skydd mot inträngande föremål större än 12mm)
IP23: För fasadbelysning. Skydd mot vatten ovan ifrån samt skydd mot inträngande föremål större än 12mm.
IP44: För badrum och utomhus, skydd mot strilande vatten samt mot inträngande föremål större än 1mm- men ej vattentät. Kan användas i hela badrummet förutom direkt i badkaret eller duschen.
IP54/55: För badrum och utomhus, dammskyddad. IP55 är även spolsäkert men ej med högtrtycksspolning.