LIDAB - Postlådor

Köp här Postlådor från Lidab tillverkar och lagerför ett stort utbud av brevlådor. 

Lidab har en lång erfarenhet av att tillverka postlådor så att krav och prestanda uppfylls för dig som konsument. Det är viktigt att postlådan har dränering samt klarar av ett tufft klimat såväl sommar som vinter.

Postlådor med lås i färgerna röd, svart, vit, grön och zink

Alla postlådor av mindre modell, dvs hängande postlådor har 2 eller flera hål på baksidan. Du fäster en rostfri skruv i varje hål.
Markpostlådor kan gjutas fast. Markpostlådan har skruvhål i botten.
Placering av brevlådor enligt Postens rekommendation

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Du som bor i villa i tätort - placera din brevlåda i lådsamling eller enskilt utmed vägen på utsidan av ditt staket, häck eller liknande med brevlådeöppningen vänd mot gatan. Du som bor i villa utanför tätort - placera din brevlåda i den lådsamling som finns anordnad närmast ditt hus. För säsongsboende placeras brevlåda i närmaste befintlig lådsamling. Namnskylt och mått: På brevlådan ska det finnas namnskylt med minimimåtten 200 x 25 mm med uppgift om husnummer eller motsvarande samt namn och/eller företag. Brevlådor bör invändigt ha minimimåtten 250 mm bredd, 130 mm djup och 340 mm höjd. Avsikten med de rekommenderade måtten är att de flesta försändelserna ska kunna levereras via brevlådorna. Höjdmässigt ska brevlådan placeras så att avståndet från marken till brevlådans inkast är cirka en meter. Du som fastighetsägare ansvarar för uppförande, märkning och eventuell flytt av brevlåda. Posten kan hjälpa dig med råd om var du lämpligen bör placera din brevlåda. Fråga gärna din brevbärare!