Laddar...

CURA - TYNGDTÄCKE 

Tyngdtäcken från Cura

Cura är ett svenskt företag som grundades 2017 met ett brett utbud av innovativa sovrumsprodukter som bidrar till bättre sömn och ökat välbefinnande. I deras sortiment hittar du tyngdtäcken, tyngdfiltar, sängkläder och kuddar.

Sov lugnare och mer avslappnat med ett vikttäcke som hjälper dig att slappna av och som på ett naturligt sätt minskar stress och ger ett ökat välbefinnande. Cura tyngdtäcke är en produkt som passar alla, inte bara dig som lider av dålig sömn på grund av medicinska orsaker. Tyngden, trycket och den omslutande effekten ger kroppen en mängd positiva känslor som bidrar till bättre sömnkvalitet. Som en varm och mjuk omfamning.
Om du saknar någon produkt från Cura - kontakta oss på StayHome så hjälper vi dig gärna.

Visa som Rutnät List

6 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

6 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Tyngdtäckets omslutande och massageliknande effekt frisätter kroppsegna må-bra-hormon Oxytocin som får användaren av komma till ro snabbare, ökar kroppsuppfattningen och verkar avslappnande. Dessa positiva effekter gynnar alla, inte bara den som lider av sömnbesvär på grund av medicinska orsaker. För att tyngdtäcket skall passa alla kroppar och smaker, finns CURA®s tyngdtäcke i tre olika modeller, många vikter och flera olika färger. Vi rekommenderar att man väljer ett täcke som motsvarar 10-15% av ens kroppsvikt. Om du t.ex. väger 80 kg, väljer du ett täcke som väger 8-10 kg. Det är dock bara en rekommendation, och vilken vikt man trivs bäst med är individuellt. Även barn och tonåringar sover bättre med ett tyngdtäcke. Var noga med att välja ett täcke som är lämplig storlek och vikt för ditt barn. Vi rekommenderar dock inte att barn under två års ålder använder tyngdtäcken under natten då det är viktigt att barnet skall kunna ta av sig täcket själv vid behov. Cura Of Sweden erbjuder tyngdtäcken av högsta kvalitet till ett betydligt lägre pris än det du betalar genom sjukvården. Samtliga tyngdtäcken från Cura har 3 års garanti på funktion och sömnad och att ingen använt täcket före dig. Tyngdtäcket är en hygienprodukt.