Laddar...

COZY BEDS - Kontinentalsängar

Köp en komplett säng med bäddmadrass, gavel och ben. Vill du ha en säng som anpassar sig helt efter din kropp men inte kostar därefter ska du välja en kontinentalsäng från Cozy Collection. Handtillverkade sängar för dig som vill ha det lilla extra när det gäller komfort och en god natts sömn.Cozy Beds - Kvalité och design till rätt pris

Cozy Collection kontinentalsängar med gavel från Cozy Beds

Vårt utbud av sängar passar alla smaker och plånböcker. Gemensamt för alla modeller är att de är tillverkade med design och kvalitet i fokus. Cozy Beds är en modern sängtillverkare som värnar om den gamla svenska hantverkstraditionen och strävar ständigt efter att hitta de bästa möjliga materialen för att sängarna ska hålla den allra högsta kvalitén.

 

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Handtillverkade bäddmadrasser för en bättre nattsömn. Bäddmadrassen är den delen av din säng som du har närmast kroppen. Cozy Beds har utvecklat bäddmadrasser som är både hållbara, hygieniska och bekväma. En bra bäddmadrass kan göra en enorm skillnad för din sömn. Den hjälper även till att skydda resårmadrassen mot slitage vilket gör att hela din säng håller bättre. Kontinentalsäng tillverkad och designad efter dina önskemål. Våra kontinentalsängar är både snygga och har en mycket hög komfort, förutsatt att du har valt en säng som passar just dig och din kropp. Vi har både enkelsängar och dubbelsängar och kan dessutom specialanpassa sängen efter dina önskemål. Är du och din partner inte överens om hårdhet på sängen går det givetvis att välja olika hårdhet på madrasserna. Letar du efter en säng med egna mått, en speciell färg eller ett annorlunda tyg? Kontakta vår kundservice på 0320 - 65 50 44 så hjälper vi dig!