Laddar...

CLARIUS - Självvattnande blomlådor

Självvattnande krukor från Clarius

Ett stort utbud av av blomlådor och krukor. Clarius har över 25 års erfarenhet av krukor. De är ledande inom stora krukor anpassade för arbetsplatser, shoppingstråk och andra offentliga miljöer.

Clarius är ett designföretag med många Innovativa krukor i sortimentet för både hemmet och kontoret. Hos oss på StayHome hittar du deras självvattnande krukor, balkonglådor och tillbehör
Om du saknar någon produkt från Clarius - kontakta oss på StayHome så hjälper vi dig gärna.

Visa som Rutnät List

32 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

32 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Krukor från Clarius

I StayHomes sortiment av Clarius hittar du trendiga krukor för både inom & utomhusbruk, alla kompletta med innekrukor & bevattningssystem. Allt för att uppnå en perfekt växtmiljö. Välj mellan massor av modeller & färger. Alla är lätta, funktionella, frostsäkra & vackra. Produkterna är tillverkade i Tyskland. Clarius självvattnande krukor, blomlådor och tillbehör hittar du under kategorin Självvattnande.

Om Clarius

Clarius grundades 1995 och har förkovrat sig i blomlådor och krukor och är nu ledande inom området stora krukor för arbetsplatser, shoppingstråk och andra offentliga miljöer.

Deras ambition är att fortsätta utveckla kollekotion med fokus på kvalitet, miljöhänsyn och design. Deras kollektion/produktserier är dock långlivad, vilket gör att man under lång tid kan ersätta och komplettera sina krukor. En trygget om eventuella skador skulle uppstå och vid framtida om- och tillbyggnader.

Designen skapas tillsammans med några av Sveriges främsta färg- och formkännare, tillsammans fångar de aktivt upp aktuella formspråk och kommande designtrender.