Laddar...

LEKSTUGA

Lekstuga - Småhus till barnen från Vibostugan

PÅ GRUND AV STOR EFTERFRÅGAN KAN VI EJ ERBJUDA NÅGRA LEKSTUGOR UNDER 2021

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Kompletta byggsatser lekstugor till bra priser

Lekstugor finns i många utföranden och prisklasser. Hos StayHome.se hittar du lektsugor för olika budgetar. Våra lekstugor levereras som kompletta byggsatser som är tillverkade i Sverige av Vibostugan på deras egen fabrik i Ambjörnarp i södra Västergötland. Hög kvalité med lång livslängd till ett bra pris är gemensamt för deras lekstugor och förråd. Enkla byggsatser som är kul att bygga ihop.

Lekstugor med altan

Vilken lekstuga passar din familj och trädgård bäst? Vi har klassiska lekstugor med altan som alltid är en uppskattad modell. Låt barnen bjuda in till en mysig fika på altanen. Lekstugan Carl >> från Vibostugan är en stuga som är 5,1m²+1,3m² med modern design och altan. Vår mysiga lekstuga Carl ger barnen känslan av ett eget hus, med veranda.

Lekstuga med kiosklucka

Andra populära lekstugor är utformade som kiosker, med en lucka som man kan öppna för att leka affär. Låt barnen servera glass eller fika från luckan en varm sommardag. Det blir garanterat en rolig familjelek. Lekstugan Oscar >> är en liten stuga på 7,2m² med kiosklucka.

Fri hemleverans av din lektuga

Alla våra lekstugor skickas inom 2-5 dagar och levereras med lastbil med lyftkran hem till dig eller till den adress du vill ha den till. StayHome.se står för frakten. Observera att lekstugorna levereras omonterade och omålade som byggsatser. Färdiga väggsektioner som man själv sätter ihop med medföljande spikar och skruvar. Ytbeläggning till taket ingår dock inte. Välj själv mellan papp, plåt och andra material som håller fukten borta. Önskar man att lekstugan ska stå på plattor eller plintar köper man det själv.

Lekstugor gör trädgården till den perfekta lekplatsen för barnen. Kompletta svensktillverkade byggsatser av hög kvalité från Vibostugan.