LAKAN & UNDERLAKAN

Vårt utbud av lakan och underlakan

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Olika typer av lakan och underlakanI vårt utbud av satinlakan hittar du flera olika modeller som passar både för extra breda sängar samt för enkelsängar. Våra bekväma underlakan i kammad bomull har en noga prövad kvalitet och kommer bland annat från Borganäs - ett välkänt märke inom sängkläder. Det är Franzéns textil i Kinna som tillverkar deras textilprodukter som också är Öko-tex certifierade. Satinlakanen kommer i vitt och kan tvättas i 60 grader. Du kan enkelt köpa dina lakan online på StayHome. Vi har ett stort sortiment av dra-på-lakan - ett lakan som har resår runt hörnen vilket gör att det håller sig på plats runt madrassen. Resåren sträcker sig 30 centimeter ut på långsidan. Välj bland klassiska färger som grå, svart och vit och olika material som härlig satin eller mjuk bomull.

Lakan och underlakan samt påslakanVåra svarta dra på lakan finns i storlekarna 90x200, 105x200, 120x200, 160x200 och 180x200 cm och passar därmed för de flesta typer av sängar. Du hittar också flera storlekar i färgerna beige och mörkgrå. Den vita modellen finns anpassad för spjälsäng och är noga testad för hälsofarliga ämnen. I övrigt finns det vita lakan i alla typer av storlekar från enkelsäng till extra stor dubbelsäng. Passa på att skaffa ett snyggt påslakan till dina underlakan då vi har vi ett stort sortiment i många spännande mönster. Du hittar bland annat fina djurmotiv, vackra blommor, enfärgade och ett stort utbud till spjälsängen. Variera enkelt din stil i sovrummet med alla olika mönster och färger. Lakanen kommer från exempelvis Mogihome, Bogarnäs och Arvidssons textil och finns i olika material som linne, percale, bomull och satin.

Lakan och underlakan i sköna materialPå sommaren kommer du säkert vilja sova i svalkande linnelakan och då är vårt vackra påslakan i linne med zebramotiv i svart och vitt ett härligt alternativ. Linne är ett vävt tyg som tillverkas av växtfibrer från lin. Linne var förr vanligt till alla typer av textilier, men produceras numera främst till handdukar, gardiner eller dukar. Sängkläder i linne kan du hitta i vårt sortiment av lakan och underlakan. Klicka in på StayHome när du vill investera i riktigt sköna underlakan. Oavsett om du föredrar ett härligt satinlakan i fin kvalitet som känns mjukt och lyxigt med hotellkänsla eller ett lent och mjukt bomullslakan av klassiskt tvåskaftsväv så har vi något för dig. Du kan också prova våra kuvertlakan i bomull och percale - ett lättskött material med svalkande egenskaper som känns krispigt mot huden.