Textilier och fårskinn

Högkvalitativa och dekorativa textilier och fårskinn

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Textilier och fårskinn - mattor/kuddfodralMattor i fårskinn ger en varm och mysig känsla och hos oss kan du beställa ditt fårskinn online. Våra fårskinnsmattor finns i en rad varianter där du kan hitta modeller som är mer naturtrogna till en stor rund matta för större rum. En fårskinnsmatta passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet framför en mysig brasa. Något som verkligen lyfter din inredning är hemtrevliga kuddfodral. De tillför färg och kan förändra stilen i ett rum. Det är ett knep många inredare använder sig av för att plocka upp en färg i ett rum eller för att framhäva en möbel. Välj bland enfärgade kuddar i favoritfärgen, mönstrad textil, färgsprakande tryck med djur eller marina motiv beroende på var du ska placera kuddarna. Vi har ett stort utbud av spännande mönster och färger från märken som Boel & Jan, Svanefors och Mogihome.

Textilier och fårskinn - badrumstextil/gardinerMed rätt textilier i ditt badrum kan du skapa en ombonad och varm oas. Hos oss hittar du allt från stilrena duschdraperier och frottéhanddukar till badlakan och härliga badrumsmattor. Serien Stripe finns i tolv olika färger och tre storlekar på handdukar vilket gör att du kan matcha efter tycke och smak. Ett tips är också att ha ett mjukt fårskinn på badrumsgolvet att värma sig på under kalla morgnar. Det blir ett snyggt komplement till den badrumstextil du väljer. Med snygga gardiner förhöjer du känslan i ett rum och det är ett smart sätt att inreda med små nyanser. Valet av modell gör mycket i ett rum och vi har allt från öljettgardiner och kappor till multibandslängder från bland annat Svanefors, Mogihome och Arvidssons Textil. Våra produkter finns i olika material som linne, bomull och sammet i olika mönster som du kan matcha efter säsong och högtid eller neutrala färger att ha uppe året runt.

Textilier och fårskinn - sängkläder/ fårskinnsfällarFör sovrummet har vi ett stort utbud av sängkläder för alla behov. Påslakanset i lyxig satin, linne eller 100 % bomull för skön komfort i olika färger, samt mönster för enkelsängar, dubbelsängar och barnsängar. Matcha med ett örngott i samma mönster eller liknande färgskala och komplettera med täcke, kuddar, underlakan i satin eller bomull och ett skyddande överkast i sammet för extra värmande effekt i sovrummet. Fårskinnsfällar går att placera i alla rum i huset och de ger en ombonad och värmande känsla under årets kalla månader. Välj mellan långhårigt eller korthårigt fårskinn från våra svenska leverantörer som Skinnwille, Skandilock eller Toarp. Skapa kontraster med oväntade färger och mönster eller välj en klassisk svart eller grå fäll. En naturprodukt som är både funktionell och stilren i både klassiska och moderna hem.