Palau mellandel 1-sits Aluminium

Lagersaldo
I lager

Beställningsvara skickas ca V33

Artikelnr
89-41105
5930 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 2-6 dagar

Leveransinfo

Endast 59kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 59kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
LifestyleGarden Palau mellandel 1-sits

Palau är en trendig och stilren soffgrupp som passar allt från den lilla sommarstugan till den stora moderna altanen med havsutsikt. Denna 1-sits mellandel är tillverkad på ett helt kompromisslöst sätt med fokus på komfort och mycket hög kvalitet.LifestyleGarden tillverkar bekväma och snygga trädgårdmöbler av High-End kvalite.

Denna mellandel används för att bygga ut din Palau soffa till obegränsad storlek och antal sittplatser. Mellandelen går även mycket bra att använda som fristående fåtölj och med en Ottoman förvandlas den till en avslappnande divan eller schäslong, perfekt när du vill sträcka ut benen och ha det riktigt skönt.

Mellandelen är mycket välarbetad in i minsta detalj, och består av en stomme i mycket kraftig och underhållsfri aluminium som pulverlackats, ingen risk för rost. Stommen har snygga trädetaljer av äkta återvunnen teak. Dynorna är av Premiumkvalite och självklart fuktskyddade. Hela soffan är tillverkad för att tåla utomhusklimat utan problem.

Mellandelens mått:
Bredd: 70cm
Djup: 87m
Höjd: 65cm

Sittdyna och ryggkudde ingår enligt bilden.

OBS!! Ottomanen på bilderna ingår EJ, säljs som separat tillbehör.

Palau tillverkas i FSC-märkt virke och uppfyller alla krav på miljö och hållbar tillverkning.

Kvalitetsmöbel från StayHome, när kvalité och hållbarhet är i fokus.

Frakt med hemleverans ingår i fraktpriset 49:-.
Mer info
EN PERFEKT BALANS MELLAN KOMFORT OCH DESIGN
Med sin perfekta balans mellan stil och komfort slår Palau-kollektionen an den rätta tonen när det gäller design. Inslag av teak ger även kollektionen en twist av stillahavsö. Den ugnshärdade väderbeständiga DuraCoat®-finishen med flera skikt och kuddarna med Olefin®-tyg av högsta kvalitet gör Palau till LifestyleGardens® mest iögonfallande sortiment med aluminiumstomme. Palau är omvälvande för alla uteplatser och verandor och erbjuder en lyxig och avslappnande känsla vad den än används för.LifestyleGarden - Bekväma och snygga trädgårdmöbler av High-End kvalite. LifestyleGarden har som mål att skapa enastående produkter som kombinerar internationell designkunskap med senaste produktionsteknik och material som har utformats, tillverkats och testats för att erbjuda överlägsen prestanda i olika utomhusmiljöer. Alla LifestyleGarden®-produkter tillverkas på toppmoderna anläggningar i Asien och genomgår rigorösa tester enligt internationella standarder gällande kvalitet, hållbarhet och funktionalitet. Genom kontroller av leveranskedjan kan dom säkerställa kvaliteten på material och produkter. Allt material som används i LifestyleGarden®-produkterna tillverkas på egna anläggningar, och på så sätt säkerställer dom kvalitet, konsekvens och hållbarhet. Dom använder enbart FSC™-certifierad teak – antingen nytt trä som kommer från träd som odlas på ansvarsfullt hanterade plantage eller återvunnet trä från komponenter och byggnader på ön Java. Att köpa en grupp från LifestyleGarden är ett säkert beslut för framtida generationer.
Teknisk data
Artikelnr:89-41105 Varumärke:Lifestylegarden
Färg:Mörkgrå Material:Aluminium
Höjd:65cm Djup:87cm
Bredd:70cm