Laddar...

WARMIES VÄRMEPRODUKTER

Warmies värmekuddar, värmefiltar & gosedjur med lavendeldoft

Populära mjukisdjur, tofflor, värmekuddar & nackvärmare som både ger trygghet & värme. Warmies är den perfekta presenten eller julklappen. Värm din warmies i mikron i 90 sekunder så håller den sig varm och doftar av ljuvlig lavendel i två timmar. Välj bland massor av söta djur, sköna tofflor, mysiga filtar & nackvärmare.

Warmies vetevärmare fyllda med hirskorn & lavendel

Warmies är fyllda med hirskorn som står för produkternas värmehållande egenskaper. Hirsen är även blandad med antingen torkad lavendel eller en örtblandning som innehåller rosmarin, citrongräs, spearmint och lite lavendel. Fyllningarna framkallar goda dofter när de värms upp. Vissa produkter har en löstagbar fyllningspåse så att tyget kan handtvättas vid 30 grader. Övriga produkter tvättas med en fuktig trasa, bakterier försvinner i mikrovågsugnen. Doften är tydligast i början och avtar med antalet uppvärmningar. Om man vill kan man droppa några droppar ren doftolja på produkten för att förlänga doftens livslängd.

Warmies värmeprodukter för barn & vuxna

Warmies värmeprodukter kommer i många former - som gosedjur, tofflor eller kuddar formade efter kroppen. Alla Warmies produkter är tillverkade i enlighet med EU-direktiv och högsta kvalitets- och säkerhetsstandarder samt uppfyller EN 71-1/2/3 vilket gör att dem passar utmärkt även för barn eftersom det garanterat inte kan lossna några smådelar.

Warmies värmedjur värms enkelt i micron

Värm din warmies i mikron i 90 sekunder så håller den sig varm och doftar av ljuvlig lavendel i två timmar. Om du eller ditt barn har feber kan du enkelt stoppa in din warmies i kylen eller frysen så du sedan kan svalka dig eller barnet vid feber eller en varm sommardag. Dessa söta Warmies vetevärmare är inte bara mysigt sällskap, utan ger även trygghet och värme!