Laddar...

Sängar

Hitta den perfekta sängen för dig

Ta hand om dig själv och investera i din hälsa genom att byta till en säng som är rätt för just dig. Vi spenderar ungefär en tredjedel av all vår tid i sängen. Det är därför viktigt att din säng passar din sovstil och dina sömnbehov. Hos oss hittar du ett stort utbud av kompletta sängpaket med bäddmadrass, gavel och ben där du inte behöver kompromissa gällande komfort och pris.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Vilken säng ska jag välja?

Sängar finns i olika hårdhet och det som spelar in i valet av hård eller mjuk säng är bland annat hur mycket du väger och om du helst sover på mage eller rygg. Sover du mycket på mage ska du välja en hårdare säng medans en mjukare säng passar bättre för dig som helst sover på rygg. Är du och din partner inte överens om hårdhet på sängen går det givetvis att välja olika hårdhet på madrasserna. Våra sängar specialtillverkas för dig efter dina önskemål.

Handtillverkade kontinentalsängar med gavel

Alla våra sängar är handtillverkade i Sängfabrikens lokaler efter dina önskemål. Vill du ha en säng som anpassar sig helt efter din kropp men inte kostar därefter ska du välja en kontinentalsäng från vårt sortiment. Kompletta sängpaket med bäddmadrass, gavel och ben. Hos oss har vi en stor valmöjlighet när det gäller val av färg på din säng.

Bäddmadrasser som gör skillnad för din sömn

Bäddmadrassen är den delen av din säng som du har närmast kroppen. Våra bäddmadrasser är både hållbara, hygieniska och bekväma. En bra bäddmadrass kan göra en enorm skillnad för din sömn. Den hjälper även till att skydda resårmadrassen mot slitage vilket gör att hela din säng håller bättre.