Laddar...

Vaser

Vackra och trendiga vaser

Visa som Rutnät List

17 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

17 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Vaser som inredningsdetalj

En snygg vas kan lyfta ett rum som vacker prydnad i sig eller för att du sätter vackra blommor i den. StayHome har ett spännande sortiment med flera typer av vaser i olika design och storlekar. Här hittar du allt från en stor vas i silverfärgad aluminium som närmast blir som ett konstverk till vaser i mer rustika material som lergods och metall. Klassiska vaser i glas passar alltid in men du hittar även vaser i olika mönster som blir en inredningsdetalj som sticker ut.

Vaser i olika material


Välj en liten vas i stengods om du söker ett rustikt material. Stengods är gjort av lera som bränts i hög värme och kan glaseras men är i grunden brunt eller grått. Vaser i stengods passar bra i trädgårdar då de suger upp mindre vatten än krukor. Men de passar lika bra inomhus. En vas med lock i stengods i den läckra grå originalfärgen är en snygg kontrast mot vita möbler. Kombinera gärna med ljuslykta och fat som ingår i samma serie. En stilren vas i glas är ett välkänt och eftertraktat föremål i Skandinavien då glasblåsning och design har en stark tradition på våra breddgrader. I vårt sortiment med vaser online har vi dock satsat på mer konstnärliga vaser, som Vas Tillsammans från Mogihome med händer som lyfter upp en vacker glasskål. Finns i svart och guld och passar perfekt som skulptur men även för blombuketten. Denna vas i aluminium och glas är en härlig inredningsdetalj.

Vaser med stilEn rund vas i keramik är ett vackert inslag i hemmet. I vårt sortiment har vi flera intressanta skulpterade varianter där de är gjorda som en vas med ansikte. Från Mogihome kommer modellerna Donna och Mandrill som blir häftiga inslag i ditt hem då varje vas är utformad som ett specifikt ansikte i färgerna svart, vit och guld eller glaserad grå. Passar lika bra på byrån som på ett sideboard med eller utan snittblommor. Hos oss är det enkelt att välja vas online och smidigt få den levererad hem. I vårt sortiment kan du gå igenom alla vaser och jämföra i lugn och ro för att se om det är en vit vas i glaserad keramik med ränder i guld och svart som passar bäst i ditt hem. Eller det kanske är en mer romantisk stil du är ute efter, exempelvis en handgjord vas i crèmefärgad glaserad keramik med en utformning som påminner om snäckor.

Vaser och trenderEn bubblig vas är en favorit hos många. Oftast är det en glasvas som har blåsts med bubblor som formar ett vackert mönster, där en vanlig modell är fishbowl som passar både till snittblommor och dekoration. En vas med bubblor som dekoration kan också vara gjord i andra material som keramik och aluminium. I vårt sortiment hittar du Pontus i silverfärgad aluminium som har en bubbelaktig stil, vilket gör att vasen känns extra trendig och unik. En smal vas är nästan ett måste när du har snittblommor som du vill ställa i vatten. I vårt utbud har vi vasen Paula, en hög vas som är tillverkad i Paulownia, ett snabbväxande lövträd från Asien. Vasen absorberar koldioxid och finns även som fat. Detta är en vas till pampasgräs då den är tillräckligt hög för att rymma det trendiga gräset. Pampasgräset blir en snygg prydnad då det bibehåller sitt utseende även efter att det torkat.