Laddar...

Prydnadssaker

Prydnadssaker och andra inredningsdetaljer till hemmets alla rum!

Prydnadssaker för ditt hem

När det gäller inredning kan prydnadssaker vara pricken över i:et. En vacker vas kan göra en intetsägande hylla till en dekorativ möbel. Vi har ett fint sortiment med prydnadssaker i glas men även andra material som metall och keramik. Det är små men viktiga saker som hjälper dig att skapa ett mysigt och personligt hem. Här finns vackra, originella och dekorativa prydnadssaker online till hela ditt hem, från barnrummet till trädgården.

Stort utbud med små prydnadssaker


Du skapar en hemtrevlig känsla i ditt hem med hjälp av detaljer. Det är ofta detaljer som knyter ihop och fångar upp färger och former i hemmet. Hos oss finner du små prydnadssaker som hjälper dig att lyfta fram den inredningsstil du har valt. Välj saker i en färgskala som passar med resten av dina saker för att skapa en fin helhet. Dekorera med ett originellt prydnadsfår, dina reseminnen eller vaser i dina favoritfärger. Ett enkelt sätt att piffa upp ditt hem är att göra unika och intressanta stilleben med prydnadssaker i porslin. Om du grupperar prydnadssaker med djur eller andra teman blir effekten mer stilren och snyggare. Det kan kännas svårt att sätta en personlig prägel på sitt hem men med inredningsdetaljer kan du skapa en helhetskänsla genom att låta ett visst material eller tema hålla samman rummet. Välj hellre några få prydnadssaker men i samma tema för att det inte ska kännas rörigt.

Prydnadssaker till barnrumEtt barnrum ska vara funktionellt, och inbjuda både till lek och lugna stunder. Låt barnet vara med och inreda och tycka till. Högre vägghyllor passar för fina prydnadssaker och ger barnet något fint att fästa ögonen på. Vi har ett fint utbud med prydnadssaker för barnrum som inramade foton eller söta porslinsdjur. Välj prydnadssaker som går i stil med den övriga inredningen som du har valt för att få ett genomgående tema. Om du vill ändra om stilen i rummet behöver du inte byta ut alla dina möbler. Satsa i stället på inredningsdetaljer som prydnadssaker och textilier. Vi har ett trendigt sortiment med prydnadssaker i metall till fina priser. Du skapar en annorlunda känsla om du dekorerar med prydnadssaker i silver jämfört med om du väljer saker i varma mässingsfärger. Idag är det vanligt att olika metaller blandas tillsammans i ett rum. Ett prydnadsföremål i mässing får ett spännande utseende med svarta detaljer som kontrast.

Prydnadssaker till trädgårdenDet finns många vackra och mysiga prydnadssaker till trädgården. Det behövs inga gröna fingrar för att dekorera utomhus med vackra fjärilar, krukor och regnmätare. Är du ute efter en fin present till en trädgårdsfantast har vi ett brett utbud med prydnadssaker i mässing, glas och stora prydnadssaker i keramik. Lek med färg och form precis som när du dekorera ditt hem. Använd gröna växter och blommor som bakgrund för att skapa en mysig trädgård eller uteplats där du kan njuta av solen. Ge din uteplats, balkong eller hem ett lyft med vita prydnadssaker. Här hos oss hittar du mycket roligt som rör inredning och där du kan hitta inspiration som gör skillnad för känslan i ett rum. Det är hur du väljer små detaljer som visar vad du har för stil och med små knep kan du skapa en avkopplande plats där du kan varva ner och ett hem som ger dig lugn och harmoni.