Laddar...

Dekorativ belysning

Ljusslingor, dekorationsbelysning och annan mysig belysning för hemmet

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Dekorativ belysning i hemmet och utomhus

Belysning i hemmet och trädgården är både vackert och nödvändig. För stämningsfull festbelysning, trevliga trädgårdsfester och mysiga höstkvällar satsa på belysning som framhäver det bästa i ditt hem och trädgård. Ljuset är föränderligt i vårt land och vår belysning ska fungerar både under ljusa vårnätter och becksvarta vinterkvällar. Med en ljusslinga hängande i grenar och träd skapar du ett mjukt och mysigt ljus för sena timmar. Belysning utomhus hjälper till att rama in din altan och uteplats. Du kan visa upp dina prunkande blomrabatter med en fin LED-ljusslinga eller använda den som punktbelysning inomhus.

Dekorativ belysning inomhus och utomhusMed dekorbelysning inne skapar du en skön mysbelysning. Syftet med dekorationsbelysning i LED är inte att lysa upp ett rum utan att komplettera belysningen i rummet. Ibland vill du kanske belysa något vackert i inredningen eller något som sticker ut och där belysningen riktar fokus på statyer, prydnadsföremål eller växter. Det finns lampor som är batteridrivna men de flesta drivs med el. Hos oss finner du ett brett utbud av dekorativ belysning som du kan använda för att skapa en atmosfär som får människor att må bra inomhus. Även utomhus kan du använda belysning för att rikta uppmärksamhet eller för att skapa en viss atmosfär. Det är en viktig skillnad mellan att köpa en lampa till hemmet och dekorbelysning ute. Armaturen står ofta fokus inomhus medan i trädgården är det ljuset som är i centrum och vad du väljer att belysa påverkar hur trädgården kommer att upplevas. Vi har dekorativ belysning som ger olika effekter som exempelvis en modern ljusslinga med bollar i olika färger som skapar en mysig julstämning. Ljusslingan ger ett dekorativt dämpat sken som passar lika bra på altanen som i sovrummet.

Sprid värme med dekorativ belysning i barnrummetBra belysning är viktigt i barnrummet och med fina dekorationslampor kan du skapa en miljö som är tillräckligt ljus på dagen så att ditt barn kan rita och samtidigt är mysig för sagostunden på kvällen. Vi har ett fint utbud med trendig dekorationsbelysning för barnrum och där du kan välja belysning som passar rummets inredning. Att piffa till rummet med ljusslingor gör ditt barns rum mer ombonat och de ger ett mjukt sken. Med rätt belysning för ditt barns rum kan det göra rummet ljusare, hemtrevligare och mer personligt. Dekorationslampor i LED är perfekta att inreda med eftersom de ger ett mjukare gult sken. Ljusets färgtemperatur är viktig för känslan och uppfattningen i rummet. Filamenten i LED lampor kan vara raka, böjda eller spiralformade något som gör att de liknar koltrådslampor. Du kan skapa hemtrevliga effektfulla stämningar med LED-varianter och samtidigt ha en minimal elförbrukning. Deras snygga design gör att du kan förmedla olika känslor och skapa en härlig atmosfär med hjälp av valet av glödlampor. En genomtänkt ljuskälla hjälper till att öka ditt välbefinnande och trivsel.

Dekorativ belysning - mysbelysning inomhus och utomhusTa en titt på de olika typer av mysbelysning vi har för hemmet. Dekorativa och mysiga ljusslingor och lampor är inte tänkta att i första hand vara praktiska utan är främst en estetiskt tilltalande belysning. En lampa behöver inte enbart fylla en speciell funktion utan kan fungera som hylla eller blomställning. Ljusslingor inomhus ger ett vackert sken och det mysigt med slingor i trädgården när kvällen kommer. Belys inte hela trädgården utan satsa på en buske och anpassa belysningen till vad som är vackert att titta på. Lys upp i höst- och vintermörkret med dekorativ belysning. Kombinera modern design och dekorativ belysning för att skapa en inbjudande atmosfär i ditt hem eller i trädgården. Vi har belysning i olika färger och stilar att välja bland så du kan vara säker på att du hittar något som passar just ditt hem. Dekorativ belysning kan användas året runt och tänk på att en dekorativ batterislinga är ett fint sätt att dekorera matbordet. Skapa en fin julstämning på balkongen eller lys upp uteplatsen med härlig partybelysning under sköna sommar- och höstkvällar.