Laddar...

Eve/Jambi Matbord 220x100cm Teak

Lagersaldo

Skickas inom 2-6 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Beställningsvara skickas ca V33

Artikelnr
89-41370
11050 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
LifestyleGarden Eve/Jambi Matbord 220x100cm Teak

Eve/Jambi är ett snyggt och gediget matbord i massiv Teak som passar allt från den lilla sommarstugan till den stora moderna altanen med havsutsikt. Detta matbord är tillverkad på ett helt kompromisslöst sätt med fokus på mycket hög kvalitet. LifestyleGarden tillverkar bekväma och snygga trädgårdmöbler av High-End kvalite.

Eve matbord är mycket välarbetad in i minsta detalj, och består av en stomme i mycket kraftig massiv Teak som antingen är odlad eller återvunnen för att värna om miljön. Bordet är tillverkat för att tåla utomhusklimat utan problem så länge man vårdar det enligt medföljande skötselråd.

Bordets mått:
Längd: 220cm
Bredd: 100cm
Höjd: 76cm

Pris avser 1st Matbord (Fåtöljer på bilderna säljs som tillbehör, Ingår EJ !!)

Köp gärna till Fåtöljer och bygg ihop din egen drömgrupp!

Eve tillverkas i FSC-märkt virke och uppfyller alla krav på miljö och hållbar tillverkning.

Kvalitetsmöbel från StayHome, när kvalité och hållbarhet är i fokus.

Frakt med hemleverans ingår i fraktpriset 49:-.
Artikelnr 89-41370 Varumärke Lifestylegarden
Färg Natur Material Teak
Längd 220cm Höjd 76cm
Bredd 100cm
TEAK NÄR DET ÄR SOM BÄST
Förvandla din uteplats till ett paradis med den nya Eve-kollektionen, det första LifestyleGarden®-sortimentet som är helt tillverkat i teak. Eve-kollektionen har hämtat inspiration från ikonisk nordisk design från mitten av 1900-talet, de klassiskt böjda och avsmalnande linjerna tillför en modern elegans som förstärks av släta profiler och FSC™-certifierad teak. Den traditionella rustika glansen hos hårdträ balanseras på ett stiligt sätt av olefinkuddar i en iögonfallande turkos nyans. Resultatet är en look som gör att linjen mellan klassiskt och modernt suddas ut.LifestyleGarden - Bekväma och snygga trädgårdmöbler av High-End kvalite. LifestyleGarden har som mål att skapa enastående produkter som kombinerar internationell designkunskap med senaste produktionsteknik och material som har utformats, tillverkats och testats för att erbjuda överlägsen prestanda i olika utomhusmiljöer. Alla LifestyleGarden®-produkter tillverkas på toppmoderna anläggningar i Asien och genomgår rigorösa tester enligt internationella standarder gällande kvalitet, hållbarhet och funktionalitet. Genom kontroller av leveranskedjan kan dom säkerställa kvaliteten på material och produkter. Allt material som används i LifestyleGarden®-produkterna tillverkas på egna anläggningar, och på så sätt säkerställer dom kvalitet, konsekvens och hållbarhet. Dom använder enbart FSC™-certifierad teak – antingen nytt trä som kommer från träd som odlas på ansvarsfullt hanterade plantage eller återvunnet trä från komponenter och byggnader på ön Java. Att köpa en grupp från LifestyleGarden är ett säkert beslut för framtida generationer.

Köp till